Over Urban Strength

Trainers
Sven Karlsson

Vanaf 2022 ben ik trotse eigenaar van Urban Strength. Het eerste jaar heb ik trainingen gegeven in het park, maar een jaar later kreeg ik de kans om mijn eigen locatie te runnen op het Oosteinde 245b in Voorburg. Ik noem het ook wel ‘The Jungle’.

Mijn passie voor sport is begonnen met ijshockey bij Hijs Hokij in Den Haag van kleins af aan.
In 2012 ben ik gestart met Crossfit en direct gegrepen door het trainen van de meest functionele bewegingen.

Ik vind het fantastisch om te laten zien, dat je meer kunt dan je denkt en dus ook meer kunt bereiken met trainen bij Urban Strength.
Naast mijn passie voor ijshockey, werk ik met veel plezier als docent LO op een basisschool in het centrum van Den Haag.

Door mijn uitgebreide ervaring met functionele bewegingen, kracht en conditietrainingen van jeugd en senioren, heb ik de juiste kennis in huis, om het beste uit jezelf te halen en jouw wensen na te streven.

Jelmer Vincenten

 
Groepstraining + gratis proefles

Groepstraining + gratis proefles

 
 
Personal training

Personal training

 
 
Fit Life programma

Fit Life programma

 
Contact